Pacienții Ovidius Clinical Hospital beneficiază de un pachet de Chirurgie Parietală Abdominală la preț promoțional

Ovidius Clinical Hospital. FOTO CTnews

Ovidius Clinical Hospital, cel mai modern spital din sud-estul României a pregătit, în perioada sărbătorilor de iarnă, mai multe pachete medicale la preț redus.

Pacienții pot să beneficieze, în această perioadă de Pachetul de Chirurgie Parietală Abdominală la doar 3900 lei. Prețul este valabil pentru pacienții asigurați și include:

  1. Intervenția chirurgicală pentru tratarea herniilor inghinale / femurale, herniilor ombilicale, herniilor supraombilicale, epigastrice, Spiegel clasic sau laparoscopic
  2. Consultațiile și investigațiile pre-operatorii necesare:
  • analize medicale
  • investigații imagistice
  • consult cardiologic
  • consult anestezic
  • consult chirurgical

3. Pansamente și consultații post-operatorii:

  • consult chirurgical postoperator
  • tratamente postoperatorii
  • pansamente postoperatorii

4. Trei zile de Spitalizare.

„Pachetul oferit de Ovidius Clinical Hospital” este unul cu atât mai interesant pentru pacienți cu cât el vine cu experiența unor medici respectați în România și nu numai. Printre aceștia pot să-I enumăr pe prof. univ. dr. Ion Așchie, SL dr. Nicolae Ciufu, dr. Paris Stamule, dr. Gabriel Serac și dr. Andrei Cristian Ionescu. Numărul foarte mare de intervenții chirurgicale efectuate de aceștia ne garantează o operație cu efectul scontat și o recuperare rapidă a pacienților”,a declarat Adrian Mociu, managerul Ovidius Clinical Hospital.

Din echipa OCH mai fac parte și dr. Alina Vinca, dr. Mihai Hrițcu, dr. Iuliana Dogaru, dr. Dorel Oprea, dr. Iyad Shahin, dr. Andrei Chelaru Andrei si dr. Cristina Clim.

Specialiștii OCH te așteaptă cu Informații și programări la telefon: 0241 480 400 / E-mail: office@ovidius-ch.ro sau pe www.Ovidius-CH.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*