Ovidiu Cupșa, directorul CERONAV, a lansat proiectul european Danube Skills

Ovidiu Cupșa, director CERONAV Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Ovidiu Cupșa, director CERONAV Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Centrul Român pentru Pregătirea si Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV a organizat azi, 21 februarie 2017, la Hotel Capital Plaza, București, evenimentul de lansare oficială a proiectului european Danube SKILLS, în prezența partenerilor și a partenerilor strategici asociați din proiect, precum și a numeroși reprezentanți ai unor organizații naționale și europene de prestigiu din domeniul navigației pe ape interioare.

Proiectul urmărește implementarea noii Directive Europene privind recunoașterea calificărilor în sectorul navigației pe ape interioare și integrarea navigaţiei pe Dunăre în soluţii moderne de transport, care să conducă la reducerea costurilor şi a impactului negativ asupra mediului înconjurător.

“Cu o vastă experiență în spate, CERONAV evoluează și se consacră ca lider în domeniul managementului proiectelor europene. Danube SKILLS reprezintă un pas înainte în demersurile CERONAV de a promova și implementa noua Directivă Europeană privind recunoașterea calificărilor profesionale în navigația pe ape interioare, în macroregiunea Dunării“, a declarat Directorul General CERONAV, Ovidiu Sorin Cupșa.

Proiectul este condus de CERONAV și are un consorțiu alcătuit din 14 parteneri din 8 țări (Germania, Austria, Slovacia, Croația, Ungaria, Bulgaria, Serbia și România) și 7 parteneri strategici din Franța, Olanda, Belgia, Cehia și Germania și se va derula pe o perioadă de 30 de luni, până la finele lunii iunie 2019.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*