FOTO VIDEO OSS Fighters caută un “greu” în toată țara. Cei mai talentați sportivi se vor înfrunta în ring, la Mamaia, pe 22 august

OSS Fighters caută luptători în toată țara. FOTO Ovidiu Oprea

Lovești ca Moroșanu? Dai cu piciorul ca Iftimoaie? OSS Fighters te caută în toată țara ca să te facă celebru! Cunoscuta firma de securitate din Constanța împreună cu Eduard Irimia de la Super Kombat  au demarat o megaselecție națională pentru a descoperi noile superstaruri pe care să le aducă în ringul de lupte. Mașinile companiei OSS Security împreună cu agenții săi și cu cei de la Super Kombat o să bată țara în lung și-n lat pentru a-i strânge pe cei mai buni “grei” din România. Campania lor chiar așa se și numește: “Se caută un greu!”.

 “Sunt destul de greu de găsit luptătorii, pentru că sunt pe diverse categorii, pe niveluri. Unii sunt mai slabi, unii sunt la început de drum, alții sunt medii – noi o să avem din toate categoriile. Se caută un greu! este titulatura caravanei pe care o să o facem cu Get’s Bet și Super Kombat. Mi-am inscripționat mașinile pentru parteneriatul ăsta și o să plece Edi Irimia cu Ionuț Iftimoaie care este ambasadorul nostru și o să iasă ceva frumos” spune Marius Gheorghe, președintele competiției OSS Fighters.

Luptătorii pe care OSS îi va descoperi în toată țara în această campanie națională de casting de talente, vor avea parte de antrenament de calitate și apoi de șansa de a intra în ring, la Galele Sportive OSS Fighters, care se vor desfășura în stațiunea Mamaia pe 22 august, în Piațeta de la Cazino. Mai mult decât atât, câștigătorii Galelor vor avea șansa unică de a intra și în lumea filmelor de acțiune, pentru că premiile vor fi dublate de câteva burse cinematografice oferite de câteva studiouri de la Hollywood.

 “Eu sunt pregătit pentru ambele, și pentru Gala din 22 August și pentru un film de Hollywood. Deja mi-am făcut intrarea în showbiz-ul românesc prin apariția la una dintre emisiunile de top din România și sunt extraordinar de încântat pentru provocarea domnului Eduard Irimia, pe care o accept. La Gala din august îmi doresc să fac din nou cinste orașului Constanța, bineînțeles clubului meu și acestei competiții” spune cu mândrie Alex Filip, un sportiv constănțean.

Nu întâmplător organizatorii caravanei “Se cauta un greu” aduc în portofoliul premiilor, bursele cinematografice. Sportivii buni câștigă bani frumoși din luptele în ring, însă nimic nu se compară cu lumea cinematografiei, unde încasările sunt amețitoare. Nume grele mondiale precum Arnold Schwarzenegger și Jean Claude Van Damme au ajuns pe marile ecrane pentru că au fost seduși de câștigurile incomparabile cu lumea sportului. Acum, românii care caută talente au deja în mapa de casting, bursele cinematografice. Ele vor acordate celor mai buni dintre luptători, amatori anonimi care își vor face intrarea în lumea publică înscriindu-se la concursurile de super kombat. Și România are astfel de exemple care au făcut pasul dintr-o dată de la anonimat, la celebritate.

“Mi-aduc aminte la Constanța, când a venit Mike Tyson în 2004, când aici la terasa Orient din Mamaia, a apărut Cătălin Moroșanu. Când i-a bătut pe cei 3 bodyguarzi ai lui Radu Mazăre. Așa a rămas povestea: a venit un moldovean care i-a bătut pe bodyguarzii lui Mazăre și acea poveste de presă a reactivat un om în momentul respectiv. One Star Security, restaurantul Don Corleone și acum și compania Get’s Bet, pornim într-o provocare care să ducă pe ani de zile această poveste mai departe. Mai suntem în stare să mai găsim încă zece Moroșeni prin România de-acum încolo, până vom muri, așa că, asta facem acum. Pe de-o parte, în România OSS Fighters vor avea un număr de evenimente locale, transmise la televiziune și în România și afară. Pe de altă parte, la nivel internațional, pe categoria grea eu licențiez promoția OSS Fighters că reprezentant Super Kombat România”, spune Eduard Irimia, promotorul Galelor Super Kombat.

Pe luptătorii buni din competițiile artelor marțiale îi definesc voinţa şi viteza. La cele două se adaugă și seriozitatea. Sportivul trebuie să aibe un ţel, să fie puternic atât fizic, cât şi mental și să poată face faţă provocărilor. Aceste calități se obțin în mare parte prin antrenamente, iar ca să ajungi în vârful clasamentelor mai e nevoie de un ingredient: oamenii care să te promoveze. De asta se va ocupa acum OSS Fighters care pornește caravana “Se caută un greu!” prin toată țara. Talentele descoperite vor fi înfățișate publicului, pe 22 august la Mamaia, la Galele OSS Fighters.

 “O să fie ceva ce nu s-a mai văzut în România și la Constanța, o să facem ceva inedit. Astăzi am anunțat parteneriatul cu Super Kombat și Get’s Bet cărora le mulțumesc pentru susținere, pentru că găsim foarte greu sponsori în România. O să fie nume noi în vară pe 22 August la Cazino în Mamaia, o să avem o piață plină, sper din tot sufletul, pentru sportivi și pentru constănțeni în general. La început or să fie primele 3-4 meciuri cu câțiva sportivi care sunt la început de drum și care trebuiesc promovați ca să-i putem ridica și să le dăm o șansă, pe urmă sunt cei medii pe care trebuie să-i urcăm și apoi cei care sunt buni: lor trebuie să le aducem niște sportivi din afara țării ca să poată să aibă meciuri valoroase. O să avem mulți tineri din Constanța care o să lupte. O să fie ceva gen Constanța versus restul țării!” spune Marius Gheorghe, președinte OSS Fighters.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*