Organizatorii festivalului NEVERSEA au donat Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța, aparatură medicală de peste 20.000 de euro

Spitalul Județean Constanța a primit o donație în valoare de 20.000 de euro. FOTO NEVERSEA

Festivalul NEVERSEA este mai mult decât un festival de muzică, iar organizatorii își doresc ca în fiecare an să se implice în nevoile comunității. În acest an, organizatorii festivalului NEVERSEA au decis să doneze Spitalului Clinic Județean de Urgență din Constanța aparatură medicală în valoare de peste 20.000 de euro. Investiția făcută de festivalul NEVERSEA va contribui la acțiunile de salvare a pacienților de către personalul medical.

Aparatura medicală achiziționată se află deja în instituția medicală din Constanța și constă în:

  • Aparat EKG DIGITAL 12 canale cu WIFI model 33223
  • Defibrilator Efficia DFM100 Philips, având următoarea configurație: defibrilator monitor DFM 100 EFFICIA, Model ETCO2, Monitorizare 3-LEAD ECG, Modul SPO2, Moduri Pacing și AED, Cablu gestionare curea, Padele externe cu PCI, Baterie Lithium-Ion.
  • Aparat de ventilație mecanică pentru transport, automat, model: e700, producător: O-TWO MEDICAL-Canada.
  • Trusă medicală de urgență compusă din balon resuscitare, guler cervical, folie izotermă, laringoscop (mâner plus lame).
  • Mașină de spălat pardoseli Lavor Dynamic 45 E (alimentare pe cablu) utilaj nou, având următoarele date tehnice

Prin donația făcută, organizatorii festivalului NEVERSEA doresc să le mulțumească cadrelor medicale pentru tot ajutorul și sprijinul oferit pe perioada celor 3 ediții, urmând să susțină nevoile comunității și pe viitor.

Festivalul NEVERSEA va avea loc în perioada 2-5 iulie 2020.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*