Organizația Salvați Copiii dotează secţia de neonatologie a Spitalului Municipal Medgidia

Spitalul Muncipal Medgidia. FOTO Cătălin Schipor

Organizația Salvați Copiii cu sprijnul DP World Constanța dotează secția de neonatologie din cadrul Spitalului Municipal Medgidia cu aparatură modernă.

Este vorba de două lampi de fototerapie, un pulsoximetru, o masă de reanimare, un aparat de vizualizare a venelor pentru nou-născuți, un infuzomat și un perfuzomat în valoare totală de 26.000 Euro.

Cu această ocazie, miercuri, 14 noiembrie, începând cu ora 11.0 are loc o conferința de presă la Spitalul Municipal Medgidia .

La eveniment vor fi prezenți:

  • Dna. Gabriela Alexandrescu – Președinte Executiv Salvaţi Copiii România
  • Dna. Amalia Năstase – Ambasador al Programului Fiecare Copil Contează
  • Dl. Aglițoiu Dumitru-Eugen – Manager Spitalul Municipal Medgidia
  • Dna. Frățilă Lăcrămioara – Asistent Șef Secția de Neonatologie a Spitalului Municipal Medgidia
  • Dl. Cosmin Cârstea – Director General DP World Constanța

Această dotare are loc în al șaptelea an al campaniei de reducere a mortalității infantile, în cadrul căruia Salvați Copiii dotează cu 122 de echipamente medicale 37 de maternități. Astfel, până la sfârșitul anului 2018, bilanțul programului va cuprinde 88 de maternități dotate cu 515 echipamente, pentru salvarea a 42

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*