FOTO Exercițiu de patriotism în județul Constanța. De Ziua Unirii, One Star Security a dus tricolorul în localitățile limitrofe municipiului

Agenții One Star Security împart flyere de Ziua Unirii
Agenții One Star Security împart flyere de Ziua Unirii

După 159 de ani de la Mica Unire, mii de români sărbătoresc în stradă emoția acelor zile din ianuarie 1859 când se vedeau mai aproape unii de alții. Nu doar cu sufletul, ci și cu pământurile. Din două țări se făcea una, iar drumul către scopul final (Marea Unire) era deschis. Până și clădirea unde s-a semnat actul Unirii avea un nume predestinat : Hotelul Concordia.

24 ianuarie rămâne un exercițiu de patriotism în fiecare an și, mai mult sau mai puțin, de concordie națională. Sunt ani în care Ziua Unirii ne găsește în armonie unii cu alții și ani în care ne scindăm în tabere și “mârâim” unii la alții.

Dar chiar și așa, fluturăm steaguri tricolore, purtăm în piept mici bucățele din drapelul național, bem țuică fiartă și mâncăm fasole cu afumătură. Și dacă ați văzut astăzi pe străzi mai multe steaguri tricolore ca oricând, să știți că 1500 dintre ele au fost dăruite de agenții firmei One Star Security. O mie cinci sute.

One Star Security e compania care oferă pază și protecție clienților săi. Și nu e de mirare că are naționalismul și patriotismul în sânge. Până la urmă, oamenii aceștia au învățat meserie prin țări străine și apoi s-au întors acasă, aici, în România, ca să aplice tot ce știu. Într-un gest de o simplitate extraordinară și de patriotism “sănătos”, luptătorii firmei de securitate au alcătuit un convoi din mai multe mașini de teren și au pornit pe străzile din Constanța, Ovidiu, Cumpăna, Palazu Mare și Tomis Plus. Cu steaguri, cu brelocuri și pliante, dar și cu oferta lor de pază și protecție și de securitate. Pentru că asta știu să facă cel mai bine.

24 ianuarie e ziua când românii și-au făcut cadou o țară, un stat național. Istoria noastră e strălucitoare în discurs, și plină de zile mari.

“Noi astăzi nu venim cu vorbe, ci cu lucruri concrete. Mergem pe străzi, dăruim steaguri tricolore și brelocuri și ne petrecem ziua printre oameni. Astăzi, One Star Security are pentru clienții săi tarife promoționale la serviciile de pază și protecție pe care le oferă. Și persoanelor fizice și persoanelor juridice. Toți constănțenii care vor să se simtă mult mai în siguranță împreună cu proprietățile lor au acum un abonament de servicii denumit “Casa”. Pentru 79 de lei pe lună (fără TVA) orice constănțean poate avea monitorizarea și supravegherea proprietății sale (casă, curte) plus intervenție rapidă în cazul oricărui incident sau pătrundere prin efracție. Echipajele One Star Security promit prin contract timpi foarte mici de intervenție, de multe ori sub 5 minute. Sunt timpi asumați contractual, nu doar povești de marketing scrise pe un pliant” a declarat pentru Constanța NEWS, Andrei Rizescu din departamentul de marketing al companiei One Star Security.

Nici companiile-client nu au fost uitate. Persoanele juridice plătesc un pic mai mult – 119 lei fară TVA – având garanția monitorizării și supravegherii clădirilor firmei plus intervenția rapidă a echipajelor mobile cu luptătorii One Star Security. Sunt două oferte imbatabile pe piața firmelor de pază și protecție venite din partea firmei nr. 1 în domeniu. Nici constănțenii care “se portează” cu serviciile la One Star nu au fost uitați: “portarea” lor e gratuită, iar beneficiile curg imediat după aceasta.

One Star Security e firma care oferă securitate feroviară, pază umană, pază evenimentelor și sisteme de monitorizare și siguranță. One Star Security se bazează pe experiența vastă a specialiștilor societății și începe orice contract cu o evaluare a nevoilor de securitate. Totul adecvat firmei sau casei tale. One Star Security răspunde la telefon 0785 285 975, iar specialiștii pot fi contactați și pe email la adresa office@onestarsecurity.ro.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*