FOTO VIDEO O firmă de pază din Constanța sparge barierele prețurilor. One Star Security îți protejează locuința cu 79 lei / lună

Intervenție și monitorizare de la One Star Security. FOTO onestarsecurity.ro
Intervenție și monitorizare de la One Star Security. FOTO onestarsecurity.roIntervenție și monitorizare de la One Star Security. FOTO onestarsecurity.ro

Vine sezonul vacanțelor și week-end-urilor în care pleci de acasă. Vremea mai bună scoate însă din case și rău-făcătorii. O companie de pază și protecție din Constanța vine cu o ofertă imbatabilă: locuința ta și toate bunurile din ea sunt protejate pentru doar 79 lei / lună.

Ilie Cobzariu, directorul general de la One Star Security, expertul nostru în securitate, a explicat pentru cititorii “Constanța NEWS” care este diferența majoră dintre paza umană și un sistem de monitorizare modern: cel din urmă nu dă greș niciodată.

One Star Security – Dotări de top și siguranța bunurilor și a familiei

Atunci când ai în vedere un sistem de securitate pentru locuința ta, trebuie să te gândești la două aspecte majore. Primul este pachetul de servicii de securitate pe care o firmă îl oferă. Fie că este vorba de senzori de mișcare, camere video, zone cu acces limitat sau senzori de geam spart. În plus, toate acestea nu ar avea efectul scontat dacă echipele de intervenție nu ar acționa rapid.

One Star Security se bazează pe experiența vastă a specialiștilor societății și începe orice contract cu o evaluare a nevoilor de securitate. După ce experții companiei discută cu proprietarul locuinței și verifică perimetrul, sunt luate și deciziile legate de dimensionarea serviciilor de securitate și eficientizarea acestora.

Ai nevoie de mai mult? Echipele One Star Security pot fi însoțite de câini dresați și antrenați pentru pază. Patrupedele din rasele Ciobănesc German și Rottweiler se dovedesc, deseori a fi cea mai eficientă armă de apărare a bunurlor și proprietăților.

“Am încercat să venim cu ceva nou pe piața constănțeană, ceva corect. Piesa acestui sistem de monitorizare este aceeași și pentru mine și pentru altă companie de pază. Nu ai cum să o ieftinești prea mult, însă abonamentul lunar și soluțiile pe care le oferi omului poate să fie modificat. Am considerat că prețul cu care venim noi pe piață este unul bun, unul corect atât pentru noi cât și pentru beneficiar”, a explicat Ilie Cobzariu pentru Constanța NEWS.

Directorul general al One Star Security spune că garanțiile oferite sunt clare: agenți care gândesc, siguranța că ei vor fi acolo și își vor face treaba, iar dacă se va întâmpla un eveniment nedorit, beneficiarul recuperează bunurile sau contravaloarea lor.

Din ce este format un sistem de alarmă

O locuință protejată de One Star Security va avea întotdeauna o cenrtală, o tastatură, senzori de mișcare, sirenă de interior și exterior și, opțional, un buton de panică. Montarea sistemelor poate fi făcută în absolut orice locație, iar specialiștii companiei garantează reamplasarea unităților atunci când este nevoie.

Departamentul tehnic al firmei are posibilitatea să monitorizeze orice tip de eveniment din locuința protejată: intrarea prin efracție, acționarea butonului de panică, probleme precum apariția unui incendiu, controlul sistemului de către persoane neautorizate, întreruperea alimentării cu electricitate, descărcarea acumulatorului de la sirenă sau eventualele probleme de circuite de la aceasta.

Ilie Cobzariu ne-a mărturisit că echipele One Star Security nu stau în mașină, plantate în anumite zone din oraș, așa cum se practică, ci patrulează non-stop pe anumite suprafețe. Acesta este motivul pentru care viteza de intervenție este garantată și numărul clienților companiei este în creștere.

Prețul lunar pentru protejarea locuinței este de doar 79 lei + TVA. În plus, un sistem de monitorizare complet cu 3 senzori nu costă mai mult de 1299 lei și în acest preț este inclusă și manopera.

One Star Security răspunde la telefon 0786 258 115 sau 0785 285 975, iar specialiștii pot fi contactați și pe email la adresa office@onestarsecurity.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. O firmă de pază din Constanța sparge barierele prețurilor. One Star Security îți protejează locuința cu 79 lei / lună - One Star Security
  2. O firmă de pază din Constanța sparge barierele prețurilor. One Star Security îți protejează locuința cu 79 lei / lună - One Star Security

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*