FOTO VIDEO One Star Security – cum să alegi să păzești bunurile societății tale fără grija unui departament special antrenat

Steven Segal, păzit de agenții One Star Security Constanța. FOTO OSS
Vedeta internațională Steven Segal, păzită de agenții One Star Security Constanța. FOTO OSS

Atunci când vine vorba de securitatea personalului angajat al firmei tale, dar și de siguranța bunurilor, paza umană este metoda prin care poți să salvezi o grămadă de bani și să dormi fără griji.

One Star Security a reușit să se impună pe piața locală prin serviciile de calitate, dar și prin felul în care își antrenează personalul. Agenții acestei fime de pază din Constanța sunt specializați în servicii de pază și protecție, control acces, patrulare, monitorizare și mai ales intervenție rapidă.

Directorul General al One Star Security, Ilie Cobzariu, a explicat pentru Constanța NEWS metodele prin care poți să-ți protejezi afacerea fără a face investiții inutile în angajați, în antrenarea lor și dotarea cu echipament de protecție.

“Nu oferim doar sisteme de securitate de prezență, ci și PSI, dispecerate video. Discutăm de paza obiectivelor la solictatarea beneficiarului și de siguranța bunurilor transportate între centrele acestor companii. Transportul respectiv se poate desfășura pe trei căi în România: naval, rutier și cale ferată. Cel mai preponderent este cel CFR și cel naval. Fiecare componentă este reglementată de o altă lege și atunci soluțiile de securitate trebuie să vină în concordanță cu legea respectivă. Nu poți să aplici aceeași soluție la fiecare transport”, a explicat Ilie Cobzariu.

Directorul One Star Security este de părere că fiecare companie trebuie să-și creeze un compartiment separat care să se ocupe cu așa ceva.

“Plătind o sumă negociată, firma și-a creat liniște, siguranță alături de noi. Asigurăm inclusiv însoțiri de persoane pe teritoriul național. Avem clienți care au primit delegații străine și care, cu ocazia sosirii lor, s-au desfășurat anumite evenimente mai speciale. Toate aceste evenimente, protecția lor, îndrumare, transport, cazare au fost asigurate de noi”, a mai spus Ilie Cobzariu.

Conducerea One Star Security se poate lăuda cu faptul că agenții firmei au fost cei care au asigurat protecția unor vedete internaționale precum Steven Segal atunci când actorul a filmat mai multe pelicule la malul mării și a fost cazat în Mamaia.

Agenții, ajutați de câini dresați pentru a te proteja

La One Star Security găsești și un alt fel de servicii de pază. Da, agenții au arme, spray paralizant și echipamente speciale de protecție, dar avantajul acestei firme de pază față de altele din zonă sunt câinii special antrenați pentru situații de criză.

Școala de dresaj proprie are în grijă ciobănești germani și Rottweilers. În acest fel, sediile de firmă, imobilele precum clădiri de birouri, școli, licee, magazine, hoteluri și restaurante, cluburi, săli de spectacole și de conferințe sau evnimentele culturale și sportive sunt zone care beneficiază de siguranța oferită de One Star Security.

One Star Security răspunde la telefon 0786 258 115 sau 0785 285 975, iar specialiștii pot fi contactați și pe email la adresa office@onestarsecurity.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*