Ofertă specială, în perioada sărbătorilor de iarnă, la Ovidius Clinical Hospital. Intervenția chirurgicală de Artroscopie de genunchi are un preț redus

Ovidius Clinical Hospital. FOTO CTnews

Ovidius Clinical Hospital anunță un nou pachet de reduceri pentru pacienții săi care au asigurare medicală.

Până la 31 ianuarie 2019, pachetul de Artroscopie de Genunchi este doar 3250 lei.

 “Oferta celui mai mare și mai cunoscut spital din sud-estul României se adresează pacienților asigurați și vine cu o întreagă gamă de servicii pre-operatorii și post-operatorii. Suntem bucuroși că putem să avem grijă de cei care ne trec pragul și să venim cu servicii de calitate la prețuri mai accesibile”, a precizat Adrian Mociu, managerul Ovidius Clinical Hospital.

Pachetul de Artroscopie de Genunchi include:

– Consultații și investigații pre-operatorii:

  • analizele medicale care se impun;
  • investigații imagistice;
  • consult cardiologic;
  • consult anestezic;
  • consult ortopedie.

– Intervenție chirurgicală artroscopică de genunchi;

– Pansamente consultații post-operatorii:

  • pansamente postoperatorii;
  • tratamente postoperatorii;
  • consult de specialitate

– Trei zile de spitalizare.

Ovidius Clinical Hospital vine cu o echipă specializată în astfel de intervenții de mare performanță. Medicii Toma Cucu și Eugen Rubelis unt cei care vor avea grijă de pacienți.

Specialiștii OCH te așteaptă cu Informații și programări la telefon: 0241 480 400 / E-mail: office@ovidius-ch.ro sau pe www.Ovidius-CH.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*