O femeie a fost găsită spânzurată în Tabăra Năvodari. Polițiștii încearcă să stabilească identitatea victimei

Persoana spânzurată a fost găsită întâmplător. FOTO IPJ Constanța

Descoperire macabră la primele ore ale dimineții, în Tabăra Năvodari. O persoană de sex feminin a fost găsită spânzurată, atârnând în afara unui balcon.

O femeie care au trecut miercuri dimineață pe lângă clădirile fostei Tabere din Năvodari a făcut o descoperire macabră. Trupul unei femei atârna în gol, fără viață, în afara unui balcon de la etajul I, cu un laț de gât.

S-a sunat la 112, iar la fața locului au ajuns echipaje ale IPJ Constanța, ale Serviciului de Ambulanță și a ISU Dobrogea.

„În jurul orei 6.40, polițiștii din cadrul Poliției orașului Năvodari au fost sesizați de către o femeie să intervină în zona unei clădiri dezafectate (tabăra Năvodari, cantina Victoria), unde se afla trupul neînsuflețit al unei persoanei, femeie, în vârstă de aproximativ 30 de ani. Identitatea victimei nu a fost stabilită până la acest moment. Cercetările la fața locului continuă și la acest moment“, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*