O minoră din Ploiești a pus pe jar polițiștii și salvamarii din Mangalia și Saturn după ce a fugit de la locuința unde era cazată împreună cu părinții

Salvamar pe plaja, mare agitata, valuri mari. FOTO Catalin Schipor

Familia din Ploiești care își terminase sejurul pe litoral se pregăteau să plece de la gazda unde stăteau în Mangalia, când, în jurul orei 10.30 au observat că fiica lor în vârstă de 9 ani a dispărut. Au fost alertate autoritățile și a început o cursă contra cronometru.

Părinții fetei le-a spus polițiștilor că fiicei lor îi plăcea foarte mult marea și nu ar fi vrut să plece acasă, așa că efective sporite din cadrul Poliției municipului Mangalia au efectuat investigații pentru căutarea fetiței, concentrându-se pe zona plajelor.

După câteva ore de căutări, în jurul orei 13.00, minora a fost găsită pe plaja „Adras”, din stațiunea Saturn, la câțiva kilometri de locul unde era cazată împreună cu familia.

Minora nu prezintă urme de violentă și nu a fost victima vreunei infracțiuni, aceasta spunându-le polițiștilor că voia să mai petreacă încă o zi pe plajă, deoarece sejurul se apropiase de final.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*