O lună de activități inedite pentru elevi. Școala de vară de la Constanța are excursii în natură, cercuri de limbi străine și curs de robotică

Școala de Vară
Școala de Vară

Școala de vară este organizată, începând cu 1 iulie 2016, de către Școala Primară “Petre Ispirescu” din Constanța. Preșcolarii, dar și elevii din ciclul primar sunt așteptați cu activități de inițiere în tainele naturii, sportului și științei. Cei mici vpr avea parte și de informații despre alte culturi, excursii în natură cu vizite propriu-zise și vizite virtuale.

Pentru cei care vor să învețe sau să-și perfecționeze limbile străine, școala organizează Cercuri de Excelență la limba germană și engleză.

Copiii de grădiniță nu au fost uitați. Ei vor avea parte de informații despre relief, flora, faună, obiceiurile, tradițiile și gastronomia mai multor țări. Toate acestea vor fi completate de jocuri de creație, de mișcare și de masă, activități artistico-plastice și vizionarea de documentare despre destinații exotice precum Mexic, Japonia, țări africane sau Hawaii.

În perioada 4-8 iulie 2016 pasionații de cosmonautică din grupa de varsta 6-10 ani, cei ce se imaginează astronauți, cei dornici de aventură și plini de curiozitate vor avea parte de peripeții și își putea trăi visul participând la Cursul de Robotică. Dar cum echipajul dintr-o navetă spațială este limitat, cursul va fi și el doar pentru 10 membri.

Pe parcursul unei săptămâni, cei mici vor studia obiectivele misiunilor, vor planifica executarea lor și vor proiecta roboți, nave spațiale și alte echipamente.

Înscrierile pentru Școala de Vară se fac la sediul unității din Constanța , Aleea Universității nr. 40 , tel. 0241/520 211 pana la data de 17 iunie 2016

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*