O hoață minoră ce avea interdicție judecătorească de a intra într-un supermarket a fost prinsă iar la furat

Masina de politie in fata Parchet Tribunal si Judecatorie Constanta. FOTO Catalin Schipor

În cursul zilei de 20 martie, o minoră de 16 ani ar fi sustras din incinta unui supermarket, din municipiul Constanța, mai multe articole vestimentare. Aceasta a fost prinsă de agenții de pază cu marfă în valoare de 4.386 de lei asupra sa, marfă ce a fost recuperat și predat societății comerciale în cauză.

Au fost sesizați lucrătorii Secției 2 Poliție, care, în urma cercetărilor efectuate pentru comiterea infracțiunii de furt au stabilit că minora este din municipiul București. În plus, aceasta avea o măsura preventivă emisă de o instanță judecătorească de controlul judiciar, având totodată interdicția de a se afla într-un centru comercial sau supermarket.

Polițiștii constănțeni au reținut-o pe minoră pe bază de ordonanță pe o perioadă de 24 de ore, iar la data de 21 martie, instanța de judecată a emis pe numele acesteia mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, fiind introdusă în arestul I.P.J. Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*