O fetiță rătăcită pe faleza din stațiunea Mamaia a fost găsită cu ajutorul jandarmilor constănțeni

Echipaj de jandarmi pe plajă. FOTO GJM Tomis Constanța

Jandarmii Grupării Mobile „Tomis“ au reușit în doar câteva minute să găsească o fetiță care se rătăcise de părinții săi, pe faleza din stațiunea Mamaia.

În după amiaza zilei de 24 iulie, în jurul orei 16.00, echipajului de jandarmerie a GJM Tomis, aflat pe faleză, în dreptul terasei “Tomis” din staţiunea Mamaia, au fost abordați de o femeie care le-a spus:

“Fetiţa mea, Denisa, are cinci ani şi a dispărut de pe plajă acum cinci minute”.

Jandarmii au rugat-o să se calmeze şi au început imediat să caute copilul pe plajă. Trei jandarmi au plecat spre hotelul “Riviera”, doi spre Cazino şi doi pe faleză.

După aproximativ 10 minute, fetiţa a fost găsită de jandarmi, la aproximativ 200 de metri, pe plajă, în apropierea Cazinoului.

Era speriată și a reacționat imediat atunci când subofițerul a strigat-o pe nume. A dus-o la maşina Jandarmeriei şi s-a întâlnit cu mama ei.

Sfaturi pentru părinţi:

  • să acorde o atenţie deosebită copiilor, care se pot rătăci cu uşurinţă în locurile aglomerate;
  • copiii să nu se îndepărteze din zona în care vă aflaţi;
  • să-i învăţaţi pe cei mici numarul dumneavoastră de telefon;
  • dacă se rătăcesc sa se adreseze persoanelor din jur şi să ceară ajutor;

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*