VIDEO O conductă s-a spart pe plaja din Venus, iar mizeria a ieșit și s-a deversat pe nisip

Țeava spartă pe plja din stațiunea Venus. FOTO Captură Video

Turiștii care se aflau în cursul zilei de 23 iulie pe plaja din stațiunea Venus au avut parte de o experiență mai puțin plăcută. O conductă s-a spart chiar pe plajă, iar apa murdară a ieșit la suprafață și s-a scurs în mare.

Apa urât mirositoare și de o culoare îndoielnică a început să iasă dintr-o conductă spartă, chiar în apropiere de malul apei, pe plaja din Venus. Apa a ieșit la suprafață și de acolo a început să se scurgă în mare.

Au fost sesizate autoritățile, iar potrivit primelor informații ale Gărzii de Mediu, este vorba de o conductă de ape pluviale.

„S-au luat analize și se fac verificări pentru a se stabili dacă a avut loc o poluare, dacă cineva s-a înțepat ilegal la această țeavă și este vorba de alt fel de ape, sau poate este vorba de o refulare din cauza ploilor“, a declarat Marian Râșnoveanu, directorul Gărzii de Mediu Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*