O cerșetoare cu un sugar în brațe, a fost sancționată de Poliția Locală

Cerșetoarea a fost amendată și i-au fost confiscați banii. FOTO DGPL Constanța

Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Politia Locală Constanta au identificat o individă care cerșea, având în brațe un bebeluș. Aceasta a fost observată de un echipaj aflat în zonă.

Potrivit reprezentanților DGPL, persoana  majoră care avea capacitatea de a munci și care apela la mila publicului, a fost depistată în intersecția bulevardelor 1 Decembrie  și I. C Bratianu din Constanta. Aceasta avea în brațe un bebeluș de aproximativ 2 luni.

În acest caz a fost demarată procedura sesizării instituției abilitate, conform articolului 293 din Codul de Procedura Penală, întrucât fapta întrunește elementele constitutive ale infracțiunii  “Folosirea unui minor in scop de cerșetorie” așa cum este prevăzută in dispozițiile ART. 215 din Noul Cod Penal.Polițiștii locali au întocmit proces verbal de depistare pentru predarea persoanei secției competente teritorial.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*