O cerșetoare cu un minor în brațe a fost sancționată de către polițiștii locali constănțeni care au sesizat și Protecția Copilului

Cerșetorii sunt în atenția polițiștilor locali. FOTO DGPL Constanța

Polițiștii locali constănțeni au depistat în data de 4 noiembrie o femeie, în vârstă de 24 de ani, din municipiul Medgidia, județul Constanța, care se folosea de un minor în vârstă de 3 ani în vederea obținerii unor foloase materiale de la trecători.

Femeia în cauză stătea pe o bucată pe carton întinsă pe asfalt, în zona ICIL, vis a vis de Policlinica nr.2, cu minorul în brațe și cerea insistent bani de la trecători. Întrucât fapta întrunea elementele constitutive ale unei infracțiuni au fost întocmite actele prevăzute de lege în vederea sesizării organelor judiciare pentru continuarea cercetărilor. De asemenea, a fost notificată și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța pentru a dispune măsurile legale ce le intra în competență.

„Pe această cale, rugăm cetățenii să se alăture campaniei Direcției Generale Poliția Locală Constanța – SPUNE STOP CERȘETORIEI! și să nu mai dea curs cererilor/solicitărilor unor astfel de persoane, și astfel, împreună, să asigurăm un climat public civilizat“, au transmis reprezentanții DGPL Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*