O căruță care circula pe DN 2A a fost spulberată de un autoturism în apropiere de Hîrșova

Autoturismul implicat în accidentul cu căruța a fost avariat. FOTO SAJ Constanța

Căruțele pe drumurile publice și mai ales pe cele naționale continuă să fie un real și constant pericol. Marți după amiază, o căruță care a virat la stânga de pe un drum național a fost spulberată de un autoturism angajat într-o depășire.

Accidentul s-a produs în jurul orei 15.00, când un bărbat de 54 ani a condus autoturismul marca VW Passat, pe DN 2A, dinspre Constanţa către Hârşova. În apropiere de Hârșova, pe fondul efectuării unei manevre de depăşire peste marcajul simplu continuu, a intrat în coliziune cu un atelaj hipo, condus de o femeie, în vârstă de 50 de ani, care se deplasa în acceaşi direcţie de mers şi efectua viraj la stânga pentru a intra pe un drum de pământ.

La fața locului a fost trimis elicopterul SMURD și un echipaj SMURD C Constanța. La fața locului a fost găsită un copil de în vârstă de 12 ani, cu leziuni interne, care a fost preluat de elicopterul SMURD si o femeie de aprox 50 de ani cu multiple traumatisme, a fost preluată de ambulanta terapie intensivă mobilă.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili exact împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*