O bătrână a ars de vie în casă, incendiul pornind de la o candelă

Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului FOTO ISU Dobrogea

Un incendiu a izbucnit la o locuință din localitatea Negru Vodă. Proprietara, o femeie de 77 de ani a fost găsită decedată, parțial carbonizată. Cazul este anchetat de către poliție.

Alarma a fost dată în jurul orei 10.00, iar la fața locului au fost trimise două autospeciale ale ISU Dobrogea de la Chirnogeni. Până au ajuns echipajele de pompieri, vecinii au reușit să lichideze parțial incendiul, oamenii știind că în casa în flăcări locuiește o bătrână. Din nefericire, pentru aceasta nu s-a mai putut face nimic, fiind găsită de către salvatori decedată, trupul său fiind ars în proporție de 60 %.

Incendiul a izbucnit în bucătăria imobilului și se pare că de vină a fost o candelă. Cazul este anchetat de către polițiști și pompieri, urmând a se stabili după necropsie cauza decesului bătrânei precum și condițiile în care a izbucnit incendiul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*