Nume surprinzătoare pe lista datornicilor RAJA. Țiriac Auto, Praktiker și Rovas nu și-au plătit facturile la apă

Sediul RAJA
Sediul RAJA

Regia de Apă trimite periodic lista agenților economici care uită să-și achite facturile și sunt avizați pentru debranșare. Dacă luna trecută pe listă intra numele unui afacerist care are un mare restaurant și hotel în zona Poart 2 Port, iată că în septembrie a venit rândul firmelor cu prestanță.

SC RAJA SA a avizat pentru perioada 7 – 9 septembrie 18 agenți economici din Constanța pentru debranșare. Ei pot rămâne fără apă potabilă dacă în termen de cinci zile nu își achită restanțele.

Pe lista datornicilor ies în evidență cel puțin două nume mari din România – un magazin de bricolaj și o companie care vinde autoturisme de lux. Praktiker Romania SRL și Țiriac Auto SRL au un sold cumulat de peste 9000 lei. Nici Rovas Profesional SRL nu e mai prejos. Compania care un salon de evenimente, restaurant și oferă servicii de catering a omis să plătească un sold de peste 3600 lei regiei de apă.

Lista datornici RAJA în septembrie 2015
Lista datornici RAJA în septembrie 2015

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*