Năvodărenii vor avea un spital. Consilierii județeni au cedat o clădire în acest scop

Florin Chelaru, primarul orașului Năvodari. FOTO Facebook
Florin Chelaru, primarul orașului Năvodari. FOTO Facebook

Consilierii județeni au votat proiectul propus de președintele Horia Țuțuianu care prevede trecerea din domeniul public al Consiliului Județean Constanța în domeniul public al orașului Năvodari clădirea fostului spital de pe strada Sănătății.

“Mai exact, avem clădirea, care se afla în administrarea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța și vom înființa un nou spital cu internare de zi. De acum, începem să ne gândim la specialitățile pe care le vom înființa, reparațiile care trebuie efectuate, dar aprobate în prealabil de Consiliul Local Năvodari și obținerea avizelor necesare de la factorii de decizie.

Acest proiect a fost gândit împreună cu domnul președinte Horia Țuțuianu încă din luna iulie 2016, iar domnia sa a făcut posibilă întrevederea cu domnul secretar de stat Raed Arafat, și astfel am putut pune la punct toate etapele acestui proiect.

De aceea, și eu și orașul Năvodari îi mulțumim frumos și le suntem recunoscători atât dumnealui cât și consilierilor județeni care au votat acest proiect foarte necesar pentru bunăstarea locuitorilor orașului nostru. Din pacate, acesta este doar un prim pas pentru implementarea proiectului și mai avem multe etape de parcurs până la finalizarea lui. Sper să fiți alături de mine în construirea acestui vis frumos numit Spitalul orașului Năvodari!” a declarat primarul orasului Navodari, Florin Chelaru.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*