N.S. Mircea revine acasă din marșul de instrucție

Nava Scoala Mircea se intoarce acasa. FOTO Catalin Schipor

Nava-Școală „Mircea”, cu cei 182 de membri ai echipajului la bord, va acosta joi, 20 septembrie, ora 10.00, în Portul Militar Constanţa, după efectuarea celui de-al doilea marş internațional de instrucție din anul 2018.

În cele 21 de zile de marș si 10 zile de staționare, velierul românesc a traversat șase mări și două strâmtori maritime intercontinentale, navigând peste 2.500 mile marine, cu escale în porturile Portul Durres (Albania), Split (Croația) și Souda (Grecia).

Cei 38 de studenți ai Academiei Navale „Mircea cel Bătrân”, cei 43 de cadeți și 13 instructori germani, dar și cei 12 cadeți din Bulgaria, China, Marea Britanie, Polonia, Turcia și Ucraina, care, după o lună de pregătire intensă, au căpătat noi deprinderi marinărești și profesionale necesare în formarea lor ca viitori ofițeri de marină, vor raporta într-un singur glas: „Misiune îndeplinită!”.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*