Muzeul Callatis Mangalia ar putea avea echipamente de realitate virtuală

Muzeul de Arheologie Callatis Mangalia. FOTO Adrian Boioglu
Muzeul de Arheologie Callatis Mangalia. FOTO Adrian Boioglu

Rotary Club Mangalia, aflat in cel de-al 15-lea an de existenta, va organiza pe data de 17 februarie, incepand cu ora 19.30, la restaurantul Meteor dn Jupiter, Balul de Caritate.

Proiectul de anul acesta se adreseaza muzeului Calattis Mangalia si consta in achizitionarea de echipamente de realitate virtuala. Astfel, vizitatorii muzeului vor putea calatori in timp, pasind pe strazile vechii cetati si urmarind cum aratau si traiau locuitorii in urma cu peste 2000 de ani.

Prezentarea filmelor va fi facuta de profesorul Gheorgiu de la Facultatea de Istorie a Artei din Bucuresti.

Invitatii speciali ai evenimentului vor fi istoricul Adrian Cioroianu, ambasador UNESCO si actrita Daniela Nane, care vor deveni membri de onoare ai Clubului Rotary Mangalia.

Gazda balului, Dana Savuica, impreuna cu Bandul Allegro din Constanta vor asigura buna dispozitie a tuturor celor prezenti.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*