Moș Crăciun vine la biserica „Sf. Mina” din Constanța

Sute de cadouri au fost pregătite pentru copii. FOTO Arhiepiscopia Tomisului

La biserica „Sf. Mina” din Constanța, ajutoarele lui Moș Crăciun au trebăluit de zor, pregătind cele 800 de pachete (conținând suc, croissante, jeleuri, fructe, ciocolată, prăjituri, snacksuri, napolitane) care vor fi oferite copiilor prezenți la Sfânta Liturghie de praznicul Nașterii Domnului.

Dintre acestea, 700 de cadouri vor fi dăruite copiilor care vor fi în spitale în ziua de Crăciun, precum și copiilor instituționalizați, aflați în evidența Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța (centrele de plasament „Micul Rotterdam”, „Antonio”, „Delfinul”, „Traian”, CPCRU, „Ovidiu”, „Orizont”, „Cristina”, „Sparta Rotterdam”, AZNCS). Acțiunea se desfășoară din anul 2013, an de an Moșul înmulțindu-și darurile.

Sâmbătă, 23 decembrie, la ora 18.00, Corala „Armonia” a Arhiepiscopiei Tomisului susține un concert de colinde la biserica „Sf. Mina”. Evenimentul, desfășurat în prezența IPS Teodosie, este un cadou oferit de biserică enoriașilor, sponsorilor și colaboratorilor care sunt alături de parohie în activitățile social-filantropice realizate din cursul anului (Școala de vară, Un bunic în vacanță, cadouri de Crăciun, Așezământul de copiii „Sf. Cuv. Arsenie Techirghiol).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*