Miorița în varianta dobrogeană – un cioban l-a înjunghiat mortal pe un altul

Un conflict sângeros s-a produs pe raza unei ferme de pe raza localității Faclia. În condiții încă neelucidate a izbucnit un scandal între doi ciobani, iar unul dintre ei a decedat.

Evenimentul a avut loc în jurul orei 15.15, când polițiștii din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au fost sesizați printr-un apel 112 că în zona canalului Dunăre – Marea Neagră pe raza localității Faclia a avut loc un conflict spontan între două persoane. Cele două persoane implicate în conflict ar fi angajați că ciobani la o ferma din zona menționată, in apropierea localității Făclia. Din primele cercetări a rezultat faptul că unul dintre bărbați l-ar fi lovit pe celălalt cu un obiect ascuțit

La fața locului a fost trimis un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Constanța Tip B – asistent și ambulanțier, din substația Medgidia, care se afla cel mai aproape de locul solicitării, apoi a fost trimis pentru suport avansat și echipajul SMURD C de la Constanța. Cadrele medicale l-au găsit pe pacient în stop – cardio respirator și cu o hemoragie masivă. Au efectuat manevre de resuscitare timp de o oră și jumătate, dar fără succes.

Suspectul a fost găsit la fața locului și urmează a fi audiat de către amchetatori.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*