Minorul dispărut din Pecineaga a fost găsit decedat în primul bazin de colectare al dejecțiilor de la ferma de porci

Băiatul a dispărut din fața casei tatălui. FOTO IPJ Constanța

Minorul dispărut din ziua de 2 noiembrie a fost găsit în cele din urmă, decedat, în primul bazin, cel în care s-au căutat inițial.

Surse apropiate anchetei au confirmat, pentru Constanța NEWS, faptul că băiatul a fost găsit în cursul dimineții de 7 noiembrie în primul bazin în care s-au căutat inițial. Trupul neînsuflețit a fost transportat la morgă pentru procedura de identificare și necropsie.

UPDATE 1: IPJ Constanța a precizat că doi paznici au văzut plutind trupul băiatului.

UPDATE 2: Dacă în urma necropsiei se va stabili că decesul băiatului a survenit în urma înecului în bazinul respectiv și nu din alte cauze, cel mai probabil, pe numele proprietarului fermei va fi deschis dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă.

UPDATE 3:

Minorul în vârstă de 8 ani dat dispărut în data de 2 noiembrie a.c. a fost găsit, în jurul orei 8.30, de către 2 paznici aparținând fermei care folosește bazinele, în primul bazin, trupul plutind sub suprafața apei, fiind vizibilă o parte a capului.

Menționăm faptul că cercetările și căutările în acest bazin nu au fost sistate până acum. În bazinul la care facem referire a fost introdusă apă din al doilea bazin, pentru a dilua stratul de mâl format pe fundul bazinului și în care era posibil sa fi rămas prins trupul neînsuflețit. În cursul zilei de astăzi urma să se acționeze cu o pompă submersibilă pentru secarea definitivă a bazinului.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la morga spitalului municipal Mangalia în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului.“, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

UPDATE 4:

Anchetatorii au dispus schimbarea încadrării juridice în infracțiunea de ucidere din culpă după ce inițial a fost deschis pentru lipsire de libertate în mod ilegal. Dosarul este deschis in rem, pentru faptă și nu pentru o persoană anume.

Știre în curs de actualizare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Rezolvarea cazului Iulian Alexandru Bițică, suma a zeci de ore de anchetă și a norocului – Constanța NEWS

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*