Mike Godoroja & Blue Spirit prezintă concertul Diavolul și Robert Johnson

Mike Godoroja & Blue Spirit cântă în Club Doors

Duminică, 22 aprilie, Doors Club vă invită să participați la un concert-poveste despre istoria bluesului – Diavolul și Robert Johnson, în interpretarea de excepție a trupei Mike Godoroja & Blue Spirit.

Cunoscut pentru eforturile sale de a promova, de mai bine de 35 de ani, marile valori ale bluesului, rockului și jazzului, muzicianul Mike Godoroja creează împreună cu actorul Eugen Cristea un spectacol unic în România. Cei doi protagoniști transpun scenic povestea legendarului creator de blues Robert Johnson, înscris în panteonul Rock and Roll Hall of Fame în categoria „Influențe timpurii” și clasificat de revista Rolling Stones pe locul cinci în topul celor mai importanti chitariști ai tuturor timpurilor. În jurul artistului care a trăit doar 27 de ani, s-a creat un mit care spune că Johnson și-ar fi vândut sufletul diavolului pentru a primi talentul de a cânta blues.

Componența trupei: Mike Godoroja – voce; Eugen Cristea – actor; Vali Vătuiu – tobe; Alin Păun – chitară; Tibi Duțu – chitară bass, voce; Dorian Pirvu – pian; Marcian Petrescu – muzicuță.

Diavolul și Robert Johnson – un spectacol de referință pentru orice consumator de muzică bună.
Duminică, 22 aprilie, de la ora 19:30. Prețul unui bilet este 35 de lei. Biletele se găsesc la sediul clubului. Info și rezervări: 0763661622.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*