“Meriți să fii surprins!” O clientă a găsit un vierme în borcanul cu gogoșari cumpărat de la un magazin Lidl din Constanța

Viermele din gogoșarii de la Lidl Constanța. FOTO S. S.
Viermele din gogoșarii de la Lidl Constanța. FOTO S. S.

Grijă mare la ce cumpărați! Lidl duce sloganul “Meriți să fii surprins” până la extrem. O femeie din Constanța a avut surpriza să găsească un vierme într-un borcan de gogoșari.

Cititoare “Constanța NEWS” care ne-a sesizat acest aspect spune că a făcut cumpărăturile la magazinul Lidl din zona Tomis III din Constanța. Pe bonul emis de magazinul Lidl pe 28 ianuarie se poate vedea clar că gogoșarii murați au fost achiziționați printre alte produse.

Clienta a desfăcut borcanul acasă și a constatat că gogoșarii erau garnisiți cu “cărniță”. Un vierme mort se lăfăia printre legumele gata de pus în salată.

“Am fost la magazin și mi-au dat banii înapoi pe borcan. Șeful de magazin mi-a spus că nu este vina magazinului, ci este de la producător. Și-a cerut doar scuze și atât”, a declarat cititoare Constanța NEWS.

Borcanul cu surprize de la Lidl este marca “Freshona – Quartered Red Peppers”.

Viermele din gogoșarii de la Lidl Constanța. FOTO S. S.
Viermele din gogoșarii de la Lidl Constanța. FOTO S. S.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*