Mașină a poliției constănțene, „căzută“ la datorie în apropiere de Mihail Kogălniceanu

Agent de poliție aflat în misiune, rănit într-un accident rutier petrecut în Ciocârlia. FOTO cu rol ilustrativ

Un autoturism aparținând IPJ Constanța a fost avariat în urma unui accident rutier înregistrat în apropiere de Mihail Kogălniceanu. Echipajul autospecialei intervenea la o solicitare 112.

Accidentul a avut loc în jurul orei 17:40, pe DN2 A, în apropierea localității Mihail Kogălniceanu. Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, autospeciala de poliție, din cadrul Postului de Poliție Mihail Kogălniceanu se deplasa la un apel 112 cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune. La efectuarea unui viraj la stânga, a fost acroșată de un autoturism care se deplasa în spatele acesteia, în aceeași direcție de mers.

În urma coliziunii, atât agentul de poliție cât și jandarmul cu care executa serviciul, fiind vorba despre o patrulă mixtă, au fost răniți ușor. La locul producerii accidentului s-a deplasat și o ambulanță, dar cei doi răniți au refuzat transportarea la spital.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*