Mai mulți jandarmi constănțeni au fost avansați în grad de Ziua Națională

Jandarmi avansați în grad de Ziua Națională. FOTO Jandarmeria Constanța

Mai mulți jandarmi de la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa și de la Gruparea de Jandarmi Mobilă Tomis Constanţa  au fost avansați în grad de Ziua Națională a României.

Cu prilejul Zilei Naţionale a României, la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa au fost  avansaţi în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim în grad, pentru rezultate pozitive obţinute în activitatea desfăşurată, trei ofiţeri: locotenent colonel Dache Cătălin înaintat la gradul de colonel, locotenent colonel Creţu Costică înaintat la gradul de colonel, căpitan Stan Violeta înaintată la gradul de maior, precum şi trei subofiţeri: plutonier adjutant Gechereanu Constantin înaintat la gradul de plutonier adjutant şef,  plutonier major Baltag Ionuţ înaintat la gradul de plutonier adjutant şi plutonier major Bancu Florin înaintat la gradul de plutonier adjutant.

La Gruparea de Jandarmi Mobilă Tomis Constanţa  au fost  avansaţi în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim în grad, pentru rezultate pozitive obţinute în activitatea desfăşurată, un ofițer: maior Turică Alin la gradul de locotenent colonel și șase subofiţeri:  plutonier adjutant Ștefan Paul Stelian înaintat la  gradul de plutonier adjutant șef;  plutonier major Chiper Nicolae înaintat la  gradul de plutonier adjutant; plutonier major Manolache Cătălin Sandu înaintat la  gradul de plutonier adjutant; plutonier major Popa Marian Antonio înaintat la  gradul de plutonier adjutant; plutonier major Ruse Viorel înaintat la  gradul de plutonier adjutant; plutonier major Zaharia Marian înaintat la  gradul de plutonier adjutant.

Totodată, prin ordin al inspectorului şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa şi ordin al comandantului Grupării de Jandarmi Mobile Tomis Constanţa, ofiţerii şi subofiţerii care s-au remarcat prin îndeplinirea exemplară a atribuţiilor de serviciu încredinţate au fost recompensaţi cu mulţumiri, felicitări şi diplome de merit.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*