Mai mulți inconștienți s-au ales cu dosare după ce au fost prinși beți sau fără permis pe șoselele din județul Constanța

Polițiștii au oprit și au verificat mai multe mașini aflate în trafic. FOTO SR

Primul weekend din luna octombrie a fost unul în care a plouat cu dosare penale pentru încălcarea Codului Rutier. Etilotestul a fost dat peste cap de aburii de alcool, iar unii participanți la trafic opriți de oamenii legii nu aveau nici permis de conducere.

În după amiaza zilei de 5 octombrie, în jurul orei 16.15, polițiști din cadrul Postului de Poliție Ostrov au depistat un bărbat de 38 de ani, în timp ce conducea un tractor pe strada Libertății din localitatea Ostrov, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Povestea s-a repetat o oră mai târziu pe DN3. Aceiași polițiști au depistat un bărbat de 45 de ani, în timp ce conducea un tractor pe DN 3, fiind sub influența băuturilor alcoolice- 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar bonus, vehiculul condus de acesta era neînmatriculat.

În jurul orei 16,40, polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au depistat un bărbat de 72 de ani, în timp ce conducea o autoutilitară pe strada Ion Alexandrescu din localitatea Vadu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La lăsarea serii, în jurul orei 20.10, polițiști din cadrul Secției 1 Rurală Constanța au depistat un bărbat de 44 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Hasancea din localitatea Valu lui Traian, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Polițiștii Secției 3 Rurală Mangalia au depistat în jurul orei 22.30, un bărbat de 19 ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mangaliei din comuna Limanu. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

La primele ore ale zilei de 6 octombrie, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat de 20 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DC 86, în orașul Năvodari, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

De asemenea, în urma verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Bărbatul a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

În jurul orei 5.20, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un bărbat de 22 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Egretei din municipiul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Acesta a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Polițiști din cadrul Secției 1 Poliție au depistat în jurul orei 6.40, un bărbat de 32 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din municipiul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Peste aproximativ o oră, polițiști din cadrul Postului de Poliție Cobadin au depistat un bărbat de 31 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Primăverii din comuna Cobadin. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. De asemenea, autoturismul în cauză avea numerele provizorii expirate.

În jurul orei 10.30, o patrulă mixtă formată dintr-un polițist din cadrul Secției 4 Poliție și un jandarm din cadrul Grupării Mobile Tomis, au depistat un bărbat de 31 de ani, în timp ce conducea un moped pe bulevardul I.C. Brătianu din municipiul Constanța. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

La Cernavodă, polițiștii au depistat în jurul orei 17.20, un bărbat de 39 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Medgidiei din orașul Cernavodă. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că autoturismul în cauză avea numerele de înmatriculare cu valabilitatea expirată.

Pe 7 octombrie, în jurul orei 00.30, polițiști din cadrul Secției 7 Rurală Crucea au depistat un bărbat de 23 de ani, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 2A, în comuna Crucea. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că numerele de înmatriculare ale autovehiculului sunt false.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*