Mai multe cartiere din Constanța au rămas fără apă după o avarie RAJA

Apa e oprită
Se oprește apa. FOTO Arhivă

Mai multe cartiere din municipiul Constanța nu vor avea apă potabilă luni după amiază și seara din cauza unei avarii la conducta principală de alimentare cu apă.

Pentru remedierea unei avarii la conducta principală de alimentare cu apă, cu diametrul de 800 mm, de pe bulevardul I.C. Brătianu, în zona Școlii nr. 8 din municipiul Constanța, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea de apă potabilă, luni, 21 ianuarie, în intervalul orar 16,00-21,00. Sunt afectați următorii consumatori:

  • Bulevardul I.C Brătianu, zona cuprinsă de strada Cezar Bolliac și bd. Ferdinand, (inclusiv străzile Justiției și Sandu Chiosea), dar și cei arondați punctelor termice 143, 162, 163 și 248;
  • Zona Gară, delimitată de străzile: Labirint – Th. Burada – Bd. Ferdinand – I.C. Brătianu – Labirint, precum și punctele termice 65, 67 și 144.
  • Zona Salvare, Kaufland, Inel II și BIG, delimitată de străzile: I.C. Brătianu – Oborului – I.L. Caragiale – Eliberării – Naționalizării – N. Filimon – Cezar Bolliac – I.C. Brătianu și Punctele Termice 130-137, 75, 161, 165 și 171.
  • Zona Brătianu: tronsonul delimitat de străzile I.C. Brătianu – Alba Iulia – Verde – N. Filimon – Cezar Bolliac – I.C. Brătianu și punctul termic 86.
  • Străzile Interioară 1 și 2

Abonații din Cartierul Coiciu, Km. 4, zona de blocuri de pe Aleea Garofiței și cei arondați punctelor termice 72, 73 și 125 vor avea apă cu presiuni scăzute până la ora 21,00.

Inițial, echipele de intervenție au încercat să efectueze reparația cu conducta sub presiune, însă având în vedere debitul mare de apă s-a impus sistarea furnizării acesteia pe tronsonul avariat, au precizat reprezentanții RAJA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*