Magie în Atelierul Zânelor by JCI Constanța, editia a 16-a „Poveste de iarnă”

Atelierul Zânelor este pregătit pentru copii

În Constanța, Zânele JCI marchează începerea sărbătorilor cu un eveniment inedit şi mult așteptat de părinți și copii. Atelierul Zânelor își redeschide porțile duminică, 10.12.2017, ora 16:00, Hotel Ibis, sala Ovidiu.

JCI Constanța dăruiește magie la Atelierul Zânelor, prin joc si multă distracție. Invităm toți copiii, cu vârste cuprinse între 3 – 12 ani, alături de părinții lor la ateliere de creație, pentru a confecționa obiecte și decorațiuni frumoase, dar cel mai important, să petreacă timp magic împreună, în familie, alături de zâne şi animatori costumați în personajele favorite ale copiilor.

Un număr de aproximativ 60 de perechi formate din copii și părinți vor participa la activitățile organizate de Zânele JCI Constanța timp de 3 ceasuri. Prin rotație, echipele vor participa la cele cinci ateliere de creație.

Activitățile din cadrul Atelierului Zânelor

Atelierul Zânei Scrisorii

Una dintre tradițiile de iarnă preferate ale copiilor este redactarea scrisorii către Moș Crăciun. În cadrul acestui atelier, copiii își testează creativitatea, însa este și un prilej prin care părinții pot afla ceea ce își doresc cei mici.

Atelierul Zânei Brăduțului

La acest atelier, alături de Zâna Braduțului, copiii și părinții au ocazia să transforme un con obișnuit de brad într-un decor special și magic pentru brăduțul de Crăciun.

Atelierul Zânei Merindelor

Copiii sunt mai încrezători să guste preparatele atunci când și ei au contribuit la prepararea acestora. Ei bine, da, știm cu toții că prichindeilor le place la nebunie să se joace în bucătărie, iar de data aceasta primesc și ajutor de la Zâna Merindelor.

Atelierul Zânei Ornamentelor

Colorăm, lipim și ne distrăm. Zâna Ornamentelor îi așteaptă pe cei mici să confecționeze împreună cea mai frumoasă ghirlandă. Desigur, dacă cerem daruri multe, trebuie să găsim o modalitate de a-l impresiona pe Moș Crăciun, ținând cont de toate detaliile.

Atelierul Zânei Zăpezii

Frumoasa Zână a Zăpezii împreună cu părinții și copiii vor contribui la crearea unei imagini de poveste în cadrul acestui eveniment. Aceștia vor realiza cu ajutorul acuarelelor și hârtiei, fulgi de nea.

Ajuns deja la a 16-a ediție, Atelierul Zânelor, eveniment cu scop educativ și caritabil, își propune să aducă bucurie și zâmbete în dar nu doar copiilor din program, ci și copiilor ce provin din familii nevoiașe. Cum? Înscrie-te la eveniment și donează și tu un mic cadou (hainuțe, jucării, dulciuri sau alimente) pentru cazurile atent selectate de Zânele JCI. Acestea vor fi oferite în etapa a doua a evenimentului – UMANITARA din comuna Lipnita., sat Cuiugiuc. Participarea la eveniment presupune și o donație în valoare de 60 RON.

Locurile sunt limitate, așadar grăbiți-vă să vă inscrieți la numărul de telefon: 0732 883 443. Vă așteptăm să creăm împreună o “Poveste de iarnă”!
Mulțumim partenerilor fără de care nu ne-am putea desfășura activitatea în condiții optime: Hotel Ibis, Hypermarket Cora City Park Mall și Cora Brătianu, X-printing – Creație și Producție Publicitară, Rik – Papetărie și birotică, Party Baloony, Exclusiv Auto, Dobrogea Grup, Marian Nikitov – people photographer, Lorelay flowers, Fresh media, Rețeau de Sănătate Privată – Regina Maria, Șerban films, Mihaela Rodeanu makeup artist.
Parteneri media: Radio Sky, Cuget Liber, Telegraf Online Constanța, Evenimente Constanța, Mihaela Bălăceanu.

Ce este JCI

Junior Chamber International (JCI) este o organizație non-guvernamentală, non-profit formată din tineri cetățeni activi care au între 18-40 ani. JCI încurajează tinerii să devină proactivi în comunitățile lor, să preia inițiative și să rezolve provocările locale, cu impact sustenabil global și local. Astazi, JCI e structurată ca o federație a peste 100 organizații naționale, peste 5 000 de organizații locale și mai mult de 200 000 de membri activi.

JCI Constanța numără în prezent 50 de membri activi şi în ultimii ani a derulat numeroase proiecte cu impact în comunitatea locală, proiecte cu tradiție care au fost implementate cu multă muncă voluntară și aportul partenerilor fără de care nu ne-am putea desfășura activitatea în condiții optime.

JCI Constanţa a obţinut numeroase premii la nivel naţional în ultimii ani, dar şi premii internaţionale, la nivel european: “JCI Best Local Growth and Development Program” cu proiectul JCI PLAY 4×4 în 2014 la Conferinţa Europeană JCI din Malta şi distincţia “JCI Most Outstanding Local Organization” în 2015 la Conferinţa Europeană JCI din Istanbul, „JCI Best Inter-organization Collaboration Project” cu proiectul Expo ONG în 2017 la Conferința Europeană JCI de la Basel, Elveția.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*