Lucrări de racordare la conducta de apă în Techirghiol. Apa va fi oprită în noaptea de joi spre vineri

RAJA Murfatlar. FOTO Adrian Boioglu
RAJA Murfatlar. FOTO Adrian Boioglu

Încep lucrările de rcordare a conducetelor principale de alimentare cu apă din localitatea Techirghiol, așa că SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile timp de 6 ore.

Abonații din Techirghiol vor rămâne fără apă începând de joi, 10 decembrie, ora 22.00 până vineri la ora 4.00.

Reprezentanții companiei de apă spun că aceste lucrări fac parte din POS Mediu, iar programul de reabilitare și extindere a rețelei de apă este unul în valoare de 14,16 milioane de lei. SA RAJA SA asigură o cofinanțare de peste 4 milioane de lei.

“În cadrul acestui proiect, conducta de aducțiune ce asigură alimentarea cu apă a localității a fost reabilitată pe o lungime de 6 kilometri, iar rețelele de alimentare au fost extinse cu 3,4 km. Mai mult, în cadrul Complexului de Pompare Techirghiol se construiește un rezervor nou de înmagazinare apă, cu un volum de 1.500 metri cubi, ce va asigura apa potabilă abonaților din oraș și în cazul apariției unor avarii, ce implică întreruperea furnizării apei potabile pe conducta principală de alimentare a localității. Pe parte de canalizare, sistemele vor fi extinse sau reabilitate pe o lungime de aproape 6 km”, au explicat reprezentanții RAJA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*