Locuri vacante de funcționar public în Primăria Constanța

Primaria Constanta. FOTO Catalin Schipor

Primăria Municipiului Constanţa organizează concurs pentru ocuparea mai multor funcții vacante. Este vorba de un post în cadrul Direcției Tehnic Administrativ și alte patru la Direcția Autorizare și Sprijin Operatori Economici.

Pentru Serviciul Administrativ Tehnico Economic se caută inspector clasa I, gradul asistent (1 post). Condiţiile sunt: studii superioare absolvite cu diplomă de licenţă în specialitatea ştiinţe juridice, administrative, inginerești sau economice, cunoştinţe operare calculator, minim 1 an vechime în specialitatea studiilor.

Proba scrisă se va desfăşura în data de 23 mai ora 10:00, iar interviul candidaţilor admişi la data de 25 mai, ora 14:00. Dosarele de înscriere se depun în termen de 20 de zile de la data publicării anunţului, la sediul Primăriei Municipiului Constanţa, camera 218.

Pentru Direcția Autorizare și Sprijin Operatori Economici, se caută:

  • Serviciul Contracte – inspector clasa I, grad asistent – 1 post. Condiţii: studii superioare de licenţă în specialitatea ştiinţe juridice, administrative, inginerești sau economice,  cunoştinţe operare calculator-nivel bază.
  • Compartimentul Studii și Proiecte Economice – inspector clasa I, grad debutant – 2 posturi. Condiţii: studii superioare de licenţă în specialitatea ştiinţe juridice, administrative, inginerești sau economice, cunoştinţe operare calculator- nivel bază, cunoașterea unei limbi străine (engleză nivel bază) atestată cu diplomă/certificat de absolvire, sau testare eliminatorie.
  • Compartimentul Turism – inspector clasa I, grad superior (1 post). Condiţii: studii superioare de licenţă în specialitatea ştiinţe juridice, administrative sau economice, cunoştinţe operare calculator- nivel bază, cunoașterea unei  limbi străine (engleză nivel bază) atestată cu diplomă/certificat de absolvire, sau testare eliminatorie.
  • referent clasa III, grad principal (1 post). Condiţii: studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat, cunoştinţe operare calculator- nivel bază, cunoașterea unei  limbi străine (engleză nivel bază) atestată cu diplomă/certificat de absolvire, sau testare eliminatorie.

Pentru aceste posturi, proba scrisă se va desfăşura în data de 21 mai ora 10:00, proba de testare  a competențelor lingvistice eliminatorie înainte de proba scrisă, ora 9:00 iar interviul candidaţilor admişi la data de 23 mai, ora 13:00. Dosarele de înscriere se depun în termen de 20 de zile de la publicarea anunțului, la sediul Primăriei Municipiului Constanţa, camera 218.

Condiţiile de participare, bibliografia, actele necesare înscrierii la concurs sunt afişate la sediul instituţiei și pe site-ul www.primaria-constanta.ro.

Date de contact: tel. 0241/488137, fax 0241/488147, e-mail resurse.umane@primaria-constanta.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*