Lions Club Constanța organizează Banca de alimente “Gestul tău contează”

Oamenii pot dona alimente. FOTO Lions Club Constanța

Lions Club Constanţa și România Hypermarche S.A. au dat startul campaniei de colectare de alimente “Gestul tău contează”. Campania se desfașoară în două locații, Cora City Constanța și Cora Brătianu Constanța, unde au fost amplasate două standuri în care vor fi adunate alimente ce vor fi donate de către clienții celor două hipermarketuri.

În ajunul Sărbătorilor de Iarnă, vor beneficia de generozitatea constănțenilor mai multe familii nevoiașe din județul Constanța, deja identificate de către „leii” constănțeni. Vorbim despre familii cu un număr mare de copii, dar și despre persoane vârstnice aflate în evidența căminelor de bătrâni și care nu au veniturile necesare pentru a beneficia de găzduirea acestora, trăind în condiții greu de imaginat.

Lions Club Constanţa este o organizaţie neguvernamentală, democratică, non-profit, necondiţionată politic şi religios. Scopul asociaţiei este pur filantropic şi altruist. Toţi membrii clubului activează ca voluntari, nefiind retribuiţi. Motto-ul leilor din întreaga lume este: Noi servim (We Serve).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*