Liderii PNL vin la Saturn pentru Școala de vară a Tineretului Liberal

Sigla PNL
Sigla PNL

Tineretul Național Liberal organizează, în perioada 6-9 septembrie, la hotel Cleopatra, stațiunea Saturn, Școala de Vară “YOUth in Europe”. Peste 800 de tineri liberali și-au anunțat participarea la Școala de Vară, unul dintre cele mai importante evenimente organizate de TNL, obiectivul fiind acela ca echipa Tineretului Național Liberal să se consolideze și mobilizeze pentru proiectele și pentru alegerile europarlamentare și prezidențiale din 2019.

Printre invitați, se numără și liderii naționali ai partidului:

Președintele TNL, Mara Mareș

Președintele PNL, Ludovic Orban

Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău

Prim-vicepreședintele PNL, Raluca Turcan

Vicepreședintele PNL, Florin Roman

Vicepreședintele PNL, Dan Vîlceanu

Vicepreședintele PNL, Florin Cîțu

Vicepreședinte PNL, Virgil Popescu

Școala de Vară organizată de TNL are un rol educativ, pe parcursul celor 4 zile ale evenimentului urmând să fie organizate dezbateri pe teme europene, dar și 15 workshopuri, pe teme diverse, de la politici europene, administrație locală, finanțe și economie,  sociologie, comunicare politică sau managementul unei campanii electorale.

În acest sens, alocuțiuni vor fi susținute de lideri ai Partidului Național Liberal, europarlamentari, primari, precum și specialiști în domeniile lor de activitate din afara partidului. De asemenea, în cadrul Școlii de Vară a Tineretului Național Liberal se va organiza și concursul de idei în comunicare politică: ”Tineri liberali pentru Europa”.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*