Liceul Tehnologic din Cumpăna organizează conferința “Formare și instruire în Europa”

Comuna Cumpana. FOTO Catalin Schipor

Liceul Tehnologic „Nicolae Dumitrescu” din Cumpăna, în parteneriat cu Primăria Comunei Cumpăna și Colegiul National „Mircea cel Bătrân”, organizează vineri 12 aprilie, începând cu ora 9.30, conferința cu tema „Formare și instruire în Europa”.

Aceasta manifestare se desfășoară sub auspiciile Asociației Europene a Profesorilor și ale Federației Naționale a Profesorilor Italieni, Colegiul Național „Mircea cel Bătrân” find în această săptămână gazda întâlnirii finale din cadrul premiului internațional „Marco e Alberto Ippolito” la care participa tineri din 12 țări.

În cadrul acestui proiect, în comuna Cumpăna vor fi prezenți zeci de oaspeți din Europa, elevi și profesori reuniți pentru a celebra valorile europene.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*