Lecții de călărie de 1 iunie. Arena Eqvestria își deschide porțile pentru cei mici

Echitație la CMSN. FOTO Dorian Hapurnea
Echitație la CMSN. FOTO Dorian Hapurnea

Arena Eqvestria, din cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii, a pregătit o zi de 1 iunie deosebită pentru copii. Este vorba despre mai multe spectacole în care vor fi prezentate rasele de cai (veți putea vedea cai din rasele frizian, cal de sport romanesc, pur sânge arab huțul, lipițan, fjord). De asemenea, este vorba despre o defilare, dar și despre expoziții de pictură, desen și fotografie, realizate de elevi din Constanța.

Veți putea urmări și spectacole interesante de voltijă. Voltija este sportul Acela ecvestru, în care o persoană exectură mișcări de gimnastică pe un cal aflat în mișcare. Spectacolele vor avea loc la circa jumătate de oră distanță.

”Copii pot veni să călărească alături de instructori și antrenori”, a declarat Alex Nănescu, reprezentantul arenei.

Arena este deschisă de la 11.00 până la 19.00. Intrarea costă 10 lei pentru copii și 15 pentru adulți. În acest preț sunt incluse toate atracțiile de mai sus. Pentru cei care vor să călărească, prețul pentru o repriză de 10 minute este 10 lei.

Pentru copii există și ponei și chiar un măgar. Cei de la arenă mi-au spus că sunt copii care nu doresc să urce pe cai, ci preferă măgarul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*