La următoarea ședință de Consiliu Județean se va vota atribuirea directă a unor trasee de transport în comun în județul Constanța

Consiliul Judetean Constanta CJC. FOTO Catalin Schipor

Consiliul Județean Constanța este convocat în ședință ordinară, pe ordinea de zi fiind propuse 30 de proiecte de hotărâri. Patru dintre acestea – 15,16, 17 și 19 sunt inițiate de către vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, Claudiu Iorga Palaz, iar restul de 27 de către președintele, Marius Horia Țuțuianu.

Consilierii județeni se vor întruni în data de 30 septembrie, ora 13.00 în sala „Remus Opreanu” din cadrul Palatului Administrativ – Consiliul Județean Constanța, cu următorul proiect al Ordinii de zi:

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea proceselor verbale ale şedinţelor Consiliului Judeţean Constanţa din data de 12 şi 30 august 2019.
  2. Proiect de hotărâre privind încetarea calităţii de membru în cadrul Adunării Generale a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „Dobrogea” a domnului Donţu Gheorghe.
  3. Proiect de hotărâre privind înscrierea în domeniul public al Judeţului Constanţa a unui bun imobil.
  4. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenţi obiectivului „Modernizare DJ 393: Arsa-DJ391-Albeşti-Coroana; L=9,67 km”.
  5. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici actualizaţi aferenţi obiectivului „Închiderea Centrului de plasament Ovidiu”.
  6. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării componenţei nominale a Comisiei de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap Constanţa.
  7. Proiect de hotărâre privind modificarea componenţei Echipei Intersectoriale Locale pentru prevenirea şi combaterea exploatării copiilor prin muncă Constanţa.
  8. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planurilor de restructurare ale unor centre rezidenţiale destinate persoanelor adulte cu dizabilităţi.
  9. Proiect de hotărâre privind modificarea Programului cu obiectivele şi lucrările de drumuri şi poduri pentru anul 2019, finanţate din bugetul Judeţului Constanţa.
  10. Proiect de hotărâre privind modificarea tarifelor, preţurilor şi coeficienţilor ce vor fi aplicate de Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri Constanţa pe anul 2019, „în reorganizare, in judicial reorganisation, en redressment”, în calitate de operator, în relaţia cu Consiliul Judeţean Constanţa.
  11. Proiect de hotărâre privind modificarea Listei de investiţii a Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri Constanţa „în reorganizare, in judicial reorganisation, en redressment” pe anul 2019.
  12. Proiect de hotărâre privind modificarea şi completarea structurii organizatorice a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf.Apostol Andrei” Constanţa.
  13. Proiect de hotărâre privind aprobarea Organigramei şi a Statului de Funcţii de la Teatrul de Stat Constanţa.
  14. Proiect de hotărâre privind aprobarea structurii organizatorice a Consiliului Judeţean Constanţa.
  15. Proiect de hotărâre privind aprobarea procedurii de atribuire directă, pe o perioadă de 60 de zile, a unor trasee cuprinse în Programul de transport rutier contra cost de persoane, prin servicii regulate, la nivel judeţean.
  16. Proiect de hotărâre privind actualizarea Programului de transport rutier contra cost de persoane, prin servicii regulate, la nivel judeţean.
  17. Proiect de hotărâre privind aprobarea tarifelor percepute pentru prestaţiile specifice realizate de către Autoritatea Judeţeană de Transport.
  18. Proiect de hotărâre privind aprobarea achiziţionării unui număr de 4 autoturisme pentru activităţile specifice desfăşurate de Consiliul Judeţean Constanţa.
  19. Proiect de hotărâre privind darea în folosinţă gratuită Federaţiei Europene de Kung-Fu a Sălii de expoziţie (parter şi etaj) situată în Pavilionul Expoziţional Constanţa, în perioada 04-05 Octombrie 2019 pentru organizarea „Concursului Internaţional de Kung-Fu”.
  20. Proiect de hotărâre privind aprobarea contului de execuţie al bugetului judeţean Constanţa pe trimestrul II al anului 2019.
  21. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2019 pentru Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanţa.
  22. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării Bugetului de Venituri şi Cheltuieli şi a Listei de Investiţii, pe anul 2019, de la Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa.
  23. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării Bugetului de Venituri şi Cheltuieli şi a Listei de Investiţii, pe anul 2019, de la Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa.
  24. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării Bugetului de Venituri şi Cheltuieli, a Listei de Investiţii şi a Programului de evenimente culturale pe anul 2019, pentru Centrul Cultural Judeţean Constanţa „Teodor T. Burada”.
  25. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării Bugetului de venituri şi Cheltuieli şi a Listei de Investiţii pe anul 2019, de la Teatrul de Stat Constanţa.
  26. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării Bugetului de Venituri şi Cheltuieli şi a Listei de Investiţii aferente anului 2019 pentru Direcţia Generală de Evidenţă a Persoanelor Constanţa.
  27. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării Bugetului de Venituri şi Cheltuieli şi a Listei de Investiţii pe anul 2019 pentru Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa.
  28. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării Bugetului de Venituri şi Cheltuieli şi a Listei de Investiţii pe anul 2019 pentru Centrul Şcolar de Educaţie Inclusivă Delfinul.
  29. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării Bugetului de venituri şi cheltuieli şi a Listei obiectivelor de investiţii ale Judeţului Constanţa pe anul 2019.
  30. Prezentarea Deciziei nr.25/21.09.2019 şi a Raportului de audit financiar întocmit la Unitatea Administrativ Teritorială Judeţul Constanţa emise de Curtea de Conturi a României – Camera de Conturi Constanţa.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*