FOTO VIDEO Spitalul CFR Constanța, scenă pentru excercițiu de incendiu. ISU Dobrogea a demonstrat cu s-ar acționa în caz de Plan Roșu

Pompieri din trei detașamente ale ISU Dobrogea cu 4 autospeciale de stingere o autospeciala de lucru și salvare la înălțime, 2 ambulanțe smurd, 2 ambulanțe saj, ATPVM și AIACC ( autospeciala de intervenție la accidente colective și calamități). FOTO ISU Dobrogea

Potrivit reprezentanților ISU Dobrogea, în cursul zilei de vineri a avut loc un exercițiu în municipiul Constanța. S-a activat planul roșu de intervenție la nivelul județului Constanța la ora 11.3, în scenariu fiind vorba de un incendiul Spitalul Clinic CF Constanța, cu 50 victime.

La ora “izbucnirii incendiului” în clădire se aflau 54 de pacienți și 22 personal al Spitalului. La fața locului au fost trimiși pompieri din 3 detașamente de intervenție cu 4 autospeciale de stingere o autospeciala de lucru și salvare la înălțime, 2 ambulanțe SMURD, 2 ambulanțe SAJ, ATPVM și AIACC ( autospeciala de intervenție la accidente colective și calamități), precum și echipa de alpiniști pentru evacuarea persoanelor de la înălțime.

Din totalul persoanelor aflate în interior, 23 au avut nevoie de salvatori pentru a fi transportate la punctul medical avansat în vederea trierii, ulterior acestea au fost transportate la spital.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*