Judetul Constanta are un nou prefect. Acesta este Ioan Albu

Ioan Albu, prefectul Constanței. FOTO Facebook
Ioan Albu, prefectul Constanței. FOTO Facebook

Potrivit unei Hotărâri a Guvernului adoptate în cursul zilei 6 iulie a.c., prefectul Adrian Nicoalescu a fost demis și înlocuit cu Ioan Albu.

Ioan Albu a deținut până în prezent funcția de director al Direcţiei de Agricultură Constanţa și este fiul lui Gheorghe Albu, fost secretar de stat, ambii fiind foști membri ai PNL. Potrivit CV-ului, Ioan Albu a absolvit Facultăţii de Ştiinţe ale Naturii, specializarea Agricultură, Universitatea „Ovidius“ Constanța.

Ioan Albu este fiul lui Gheorghe Albu, fost secretar de stat, în prezent consilier al senatorului Nicolae Moga. Atât Albu senior, cât şi juniorul susţinut de PSD pentru postul de prefect, au fost membri PNL.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Judecătorii au respins cererea de arestare preventivă a fostului prefect al Constanței, Ioan Albu | Constanța NEWS

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*