JCI Play – Business Networking și aventură 4×4 către Peștera Liliecilor

JCI PLAY 4x4, ediția Mai 2017
JCI PLAY 4x4, ediția Mai 2017

Cel mai prestigios eveniment de off-road business networking din Constanţa revine în atenţia constănţenilor activi, cu spirit de aventură!

JCI Constanţa, Active Training și PlayXP.net vă invită la cea de-a 11-a ediție JCI PLAY 4×4  – eveniment de networking între prefesionişti şi oameni de afaceri din Constanţa şi alte zone ale ţării, pasionaţi de activităţi în aer liber pe un traseu off-road presărat cu activităţi inedite de teambuilding.

Scopul proiectului JCI PLAY 4×4 este dezvoltarea mediului de afaceri constănțean prin realizarea întâlnirilor de „off-road business networking”, fiind o oportunitate de a obține valoare adaugată pentru timpul liber, îmbogățită prin mediu și parteneri.

Startul va fi dat de la VIVO! Constanta, începând cu ora 08:30, unde se vor forma echipele şi va avea loc un scurt instructaj.

Ediția a 11-a a evenimentului se va desfăşura pe parcursul unei zile, pe traseul: Năvodari- Balta Tașaul- Gura Dobrogei- Peștera Liliecilor, si vor fi vizitate și alte obiective turistice deosebite din aceasta zonă. Participanții vor fi împartiți în echipe și vor avea de îndeplinit mai multe misiuni interesante. Pe traseu se vor desfașura o serie de activități antrenante: jocuri de strategie și de comunicare în cadrul fiecărei echipe formate .

De asemenea, participanții la eveniment vor afla informații interesante despre istoria Dobrogei, vor admira peisaje memorabile şi vor descoperi adevărate comori ale zonei.

Destinația finală va fi Mănăstirea Sfântul Dionisie unde participanții și membrii JCI vor petrece la o masă câmpenească.

De asemenea, organizatorii au pregătit surprize pentru toți participanții. La toate acestea se adaugă interacțiunea cu oameni valoroși și o experiență off-road de neuitat. Fotografii prezenţi la eveniment vor imortaliza momentele cheie de pe parcursul traseului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*