JCI Constanța organizează o nouă ediție a Atelierului Zânelor

Atelierul Zânelor. FOTO JCI Constanța

Junior Chamber International (JCI) Constanța invită toți copiii, cu vârste cuprinse între 3 – 12 ani, alături de părinții lor la ateliere de creație, pentru a confecționa obiecte și decorațiuni frumoase, specifice sărbătorilor de iarnă. Alături de zânele JCI și animatorii costumați în personajele preferate ale copiilor, acestei ediții I se alătură și Lili Sumănaru, de la Copiilării Urbane, care le promite copilașilor o experiență unică în cadrul atelierului propriu din eveniment.

Atelierul Zânelor este un eveniment cu scop educativ și caritabil organizat de asociația JCI Constanța, prin care copiii au ocazia să petreacă momente magice alături de părinții lor și zânele JCI și, de asemenea, să facă fapte bune donând o jucărie altor copii care provin din familii nevoiașe.

Evenimentul  va avea loc sâmbăta, 8 decembrie, la “Noi Cafea-Delicatese Constanța”, bld. Mamaia, nr 284, începând cu ora 15:00.

Sunt așteptați un număr de aproximativ 50 de perechi formate din copii și părinți, care timp de 3 ceasuri, prin rotație vor participa la cele 5 ateliere de creație:

Atelierul Zâmbetelor – Cu o atingere de baghetă, copiii – alături de Zâna Zâmbetelor, Lili Sumănaru –  vor da viață bucăților de lemn. Vor picta și vor însufleți ca prin magie, ornametele de pus în brad.

Atelierul Steluțelor – Zâna Steluțelor împreună cu prichindeii ei și cu ajutoarele renilor, vor recicla sticle de plastic și le vor transforma ca prin minune, în steluțe ce vor străluci în bradul de Crăciun.

Atelierul Măștilor – Zână Măștilor va ajuta copilașii să se deghizeze în personajele lor preferate, astfel încat doar Moș Crăciun să-i mai recunoască.

Atelierul lui Rudolph – La acest atelier, copiii îl vor ajuta pe renul Rudolph să confecționeze mini-reni din hârtie creponată, acuarele și carioci.

Atelierul lui Olaph –Se anunța un răsfăț culinar din turtă dulce și cocos. La acest atelier, copilașii se vor transforma în mici bucătari și-l vor decora pe vestitul Olaph.

Ajuns la a 18-a ediție, Atelierul Zânelor îsi propune să aducă zâmbete și bucurie nu doar familiilor participante, ci și celor 5 familii numeroase din comuna Chirnogeni, județul Constanța, care vor fi beneficiarele Campaniei Umanitare JCI Constanța din 16 decembrie. Așadar,  participanții sunt rugați să aducă un mic dar (hăinuțe, alimente neperisabile, jucării, cărți sau dulciuri) pentru cazurile copiilor atent selectați de Zânele bune JCI Constanța.

Participarea la eveniment costă 50 de lei. Locurile sunt limitate!

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*