JCI Constanţa organizează o campanie umanitară în comuna Lipniţa, satul Cuiugiuc.

Mai multe familii din satul Cuiugiuc vor primi cadouri de Crăciun

Suntem în luna decembrie, luna cadourilor de suflet, un moment în care putem dezvolta şi exersa în mod sincer iniţiativele de bunătate și generozitate. Membrii JCI Constanţa îi invită pe constănţeni să se implice în demersul umanitar din acest final de an.

 

Junior Chamber International (JCI) Constanța organizează în data de 16 decembrie, o nouă Campanie Umanitară şi face un apel către toţi cetăţenii: împreună putem ajuta alte suflete să zâmbească!

Campania Umanitară Lipniţa are drept scop ajutorarea a 52 de copii din 14 familii nevoiaşe, din satul Cuiugiuc, comuna Lipnița (la aproximativ 100 km depărtare de Constanța). Familiile au fost atent selectate de către membrii JCI împreună cu reprezentanţi ai autorităţilor locate, luând în calcul condiţiile precare în care aceștia locuiesc: gospodării degradate, lipsa de haine şi alimente de bază.

Începând cu data de 11 decembrie, până pe data 15 decembrie, toate persoanele dornice să ofere donaţii sunt aşteptațe la sediul JCI Constanța – Strada Georghe Lazăr, nr. 6 (intrare din Cuza Vodă), birou 12, interfon 12, între orele 18:00 – 20:00. Se primesc donaţii constând în: haine sau încălţăminte în condiţii îngrijite, alimente neperisabile, produse de curățenie și de igienă corporală, etc.

De asemnea, familiile beneficiare vor primi donaţiile colectate în urma evenimentului Atelierul Zânelor by JCI Constanța.  Donațiile constând în sume de bani se pot vira:
Banca Transilvania Constanța
ASOCIAȚIA JUNIOR CHAMBER INTERNATIONAL CONSTANȚA
NR. ORD. REG COM/ ANUL: HJ31/24.03.2014 CIF: 33043911
Județul: Constanța
Cont: RO21BTRLRONCRT0235391701 (Vă rugam specificați la detalii plată- Campanie Umanitară comuna Lipnița)

Detalii la numărul de telefon : 0751 324 228.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*