Jandarmii constănțeni au intervenit pentru a-l calma pe un individ agresiv ce și-a pierdut toți banii la jocurile de noroc

Asupra suspectului a fost găsit un box metalic. FOTO GJM Tomis

Un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile, care se afla în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în municipiul Constanța, pe strada Dezrobirii în seara de 15 februarie, în jurul orei 22.30, a observat un tânăr nervos, care înjura și se certa cu persoanele de pe stradă.

Jandarmii au intervenit și l-au oprit și calmat pe individ, iar apoi a fost întrebat dacă are ceva de declarat şi dacă are obiecte periculoase asupra lui. Suspectul a declarat că este „curat“, dar la controlul corporal sumar, jandarmii i-au găsit, în șosetă, un box metalic. Ulterior a declarat că era agitat pentru că și-a pierdut banii la o sală de jocuri, iar  boxul metalic îl folosea, „pentru autoapărare, să mă apăr de cei răi”.

Pe numele acestuia, au fost întocmite actele de constatare pentru comiterea faptei de port fără drept de obiecte periculoase. Actele de constatare şi boxul metalic vor fi predate la Secţia 4 Poliţie Constanţa, pentru continuarea cercetărilor

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*