ISU Dobrogea are un nou șef. Colonelul Daniel Gheorghe Popa de la Călărași preia conducerea inspectoratului pentru 6 luni

Colonel Daniel Gheorghe Popa, noul șef al ISU Dobrogea
Colonel Daniel Gheorghe Popa, noul șef al ISU Dobrogea

Prin încetarea de drept a împuternicirii locotenent colonelului PETROV Daniel, care a asigurat comanda pompierilor constănțeni, pentru asigurarea continuității actului managerial, a fost emis ordinul inspectorului general în baza cărui colonel POPA Daniel Gheorghe este împuternicit, pentru o perioadă de 6 luni, să îndeplinească atribuţiile inspectorului şef al ISU Dobrogea.

Totodată, atribuțiile funcției de inspector șef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Știrbei” al judeţului Călărași sunt preluate, prin împuternicire pentru o perioadă de 6 luni, de către colonelul DIACONU Lucian. Ofițerul ocupă începând cu anul 2009 funcția de prim adjunct al inspectorului șef în cadrul aceleiași instituții.

Colonelul POPA Daniel Gheorghe a ocupat din anul 2001 funcţia de comandant al Grupului de Pompieri din Călărași, iar din anul 2004 deține funcția de inspector şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Știrbei” al judeţului Călărași. Cu o experienţă de peste 30 de ani în această Armă, noul comandant al salvatorilor constănțeni este absolvent al Şcolii de ofiţeri activi a Ministerului de Interne (promoţia 1985, arma „pompieri”) şi Facultăţii de Drept din cadrul Universității din București (1996).

Pe parcursul carierei militare a ocupat funcţii de execuţie şi de comandă atât în plan operativ, cât şi în cel preventiv, remarcându-se prin rigurozitate și profesionalism în îndeplinirea activităților specifice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*