IPJ Constanța intră în Mileniul 3. Polițiștii vor avea un aparat de detectare a drogurilor în salivă, în valoare de 73.840 lei

Plamte de canabis găsite în cortul unor turiști. FOTO GJM Tomis

Minivacanța de Paște și 1 Mai nu a adus “o recoltă” bogată pentru polițiștii de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate și Antidrog. Doar câteva persoane sunt cercetate pentru consum sau deținere de droguri.

Oamenii legii au decis abia pe 7 mai că e timpul să se utileze cu un aparat care poate să detecteze cât de drogați sunt petrecăreții din Mamaia sau Vama Veche, așa că a făcut o achiziție prin “Cumpărare Directă” în valoare de aproape 74.000 lei.

Noul aliat al polițiștilor este un Aparat pentru determinarea în salivă a substanțelor stupefiante. Kit-ul conține, printre altele, un Analizor Drug Test 5000, Imprimantă Drager Mobile Printer, Tastatură externă, și 40 de unități de prelucrare a probelor.

Garanția produsului, conform specificațiilor este una de 2 ani, iar livrarea lui se face la sediul IPJ Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*