Invitație pentru agenții economici din partea ISJ Constanța

Inspectoratul Școlar Județean Constanta. FOTO Cătălin Schipor

În urma finalizării cu succes a Târgului ofertelor educaţionale din învăţământul profesional din zilele de 9 şi 10 noiembrie 2017, derulat cu sprijinul operatorilor economici şi al autorităţilor locale şi judeţene sub titlul Ştiu să-mi aleg meseria, vizitat de peste 2000 de elevi şi părinţi, precum şi în contextul săptămânii europene a meseriilor, Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa doreşte să invite din nou, până la data de 17 noiembrie 2017, toţi agenţii economici din judeţ interesaţi de pregătirea şi recrutarea forţei de muncă, să acceseze site-ul instituţiei în scopul completării şi transmiterii formularelor tip, referitoare la solicitări de şcolarizare pentru anul şcolar 2018-2019.

Ordinul Ministerului Educaţiei Naţionale nr. 5360/2017 a fost elaborat în scopul stabilirii calendarului etapelor și acțiunilor pentru stabilirea cifrei de școlarizare în învățământul dual și în învățământul profesional pentru anul școlar 2017-2018, fiind publicat în Monitorul Oficial nr. 859 din 31.10.2017.
La anexele 1 si 2 ale acestui ordin se regăsesc
– Solicitarea de școlarizare pentru învățământul dual 2018-2019
– Solicitarea de școlarizare pentru învățământul profesional 2018-2019
care se transmit, completate de către agenții economici interesați, către CNDIPT (vet@tvet.ro) și către ISJ Constanța (isj-cta@isjcta.ro), până vineri, 17 noiembrie 2017.

„Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa este deschis în continuare tuturor celor care doresc colaborări constructive, în slujba eficientizării ofertei educaţionale din învăţământul profesional şi tehnic, prin corelarea acesteia cu cererea de pe piaţa muncii.” a declarat inspectorul școlar general, prof. Petrică Miu

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*