Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa a primit întăriri: nouă tineri absolvenți

Jandarmi și jandarmerițe gata să învețe meserie de la cei cu experiență. FOTO IJJ Constanța

Opt subofiţeri şi un maistru militar absolvenţi ai Şcolilor Militare de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni, „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani şi Scolii de subofiţeri pompieri „Pavel Zăganescu”Boldeşti au fost repartizaţi la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa.

Ceremonia de numire în funcţie a sergenţilor majori Dumitru Roxana, Damian Elena, Mateescu Cristina, Tudor Bogdan, Guiță George, Vîrciu Andrei Georgian, Bârsan George Alexandru, Roșu Alexandru Ionel şi a maistrului militar clasa a-IV-a Vițelaru Florin Alexandru a avut loc în cursul zilei de 30 iulie stăzi la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa.

Absolvenţii au fost prezentaţi personalului unităţii, ulterior fiind incluşi într-un program de pregătire ce cuprinde activităţi de însuşire a responsabilităţilor specifice misiunilor pe care le vor executa.

După această primă perioadă de acomodare, tinerii subofiţeri vor fi încadraţi la Detaşamentul 1 Jandarmi Mobil, Detaşamentul 6 Jandarmi Mangalia şi Detaşamentul 8 Jandarmi Cernavodă, urmând să ocupe funcţii de subofiţer operativ, iar maistrul militar în structura de suport .

Tinerii militari repartizaţi la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa au mulţumit colegilor pentru primire şi au spus că “doresc să se integreze cât mai repede în colectiv, promiţând să acţioneze cu profesionalism pe parcursul întregii cariere”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*